Reizende Tentoonstelling

Het Comité Molukse Herdenkingen is ook verantwoordelijk voor de Reizende Tentoonstelling: In Twee Werelden | Molukkers in Nederland. Daar is veel mooi nieuws over te brengen. Zoveel dat we er een presentatie van hebben gemaakt die hier te vinden is.

De presentatie

De Herdenking en De Tentoonstelling

Er zijn voortdurend ontwikkelingen zowel voor de Herdenking als voor de Reizende Tentoonstelling. Wij gaan u op de hoogte houden van de ontwikkelingen die er zijn. Omdat wij deze graag met u delen omdat het tenslotte over uw eigen geschiedenis gaat! Wij vertellen u graag hoeveel mensen bereikt worden met de tentoonstelling en daarmee met het verhaal en de geschiedenis van de Molukkers in Nederland! Ook gaan we u op de hoogte houden van nieuwe initiatieven of samenwerkingen die ontstaan! Mocht u zelf een suggestie hebben voor of de Herdenking of de Tentoonstelling dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

“Inmiddels hebben wij boekingen voor 2024!”

Het Comité Molukse Herdenking heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en heeft een aantal mooie berichten te delen! Zowel over de Reizende Tentoonstelling In Twee Werelden | Molukkers in Nederland als over de uitgestelde Molukse Herdenking.