Contact

Suggesties voor vragen of stellingen? Voel je welkom met je ideeën!
Neem contact met ons op!

Wie organiseert de Molukse Herdenking?

De landelijke Molukse Herdenking op de Lloydkade en de Reizende Tentoonstelling is een initiatief van Nathalie Toisuta. Dochter van Marcus Toisuta. Geboren in Kamp Snodenhoek bij Nijmegen en opgegroeid in een Molukse wijk in Elst. Zij is tevens eigenaar van Media Luna een mediabedrijf wat documentaires, concerten, events en herdenkingen produceert. Haar bedrijf zal de herdenking in 2022 produceren.

Zij doet in samenspraak met de Comité Molukse Herdenking en de Klankbordgroep. Nathalie Toisuta en Ed Leatemia vormen samen het Comité Molukse Herdenking. Ed Leatemia is fotograaf en heeft in 2021 het boek Role Models uitgebracht waarin hij 70 Molukse Rolmodellen heeft geportretteerd. Van allerlei generaties. Tevens is de hij de hoofd fotograaf van de Reizende Tentoonstelling.

Neem contact met ons op!

Mocht u een vraag hebben, een opmerking, of een idee hebben ten aanzien van De Herdenking of De Reizende Tentoonstelling, aarzelt u vooral niet en neem contact met ons op! Wij zijn gek op ideeën en geen vraag is ons te gek. Wij geloven zelfs dat gekke ideeën en vragen de wereld kan verrassen. Dus kom maar op!

Inschrijven Dialoog dagen

Het formulier

    “Een zeer interessante tentoonstelling! Goed om de roots en de geschiedenis voor de Molukkers zo onder de aandacht te brengen!”

    Anoniem

    Het Comité Molukse Herdenking heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en heeft een aantal mooie berichten te delen! Zowel over de Reizende Tentoonstelling In Twee Werelden | Molukkers in Nederland als over de uitgestelde Molukse Herdenking.