Nieuws

Nieuwsjaargroet Comité Molukse Herdenking

January 4th, 2022

Het Comité Molukse Herdenkingen wenst iedereen een bijzonder mooi, inspirerend en verbindend 2022 toe! Waarin mooie dingen mogen gaan gebeuren en er ruimte is voor het verschil, ruimte voor lichtheid, ruimte voor andere perspectieven, andere mensen en andere meningen. Zonder strijd maar op zoek naar overeenkomsten, het dialoog en verbindingen. Met de intentie om vooruit te kijken naar wat er nodig is om met elkaar een constructieve toekomst in te gaan! En je daarvoor in te zetten!

Wij kijken ook uit naar mooie en bijzondere locaties voor de Reizende Tentoonstelling, persoonlijke verhalen op onze verhalenpagina, de ontwikkeling van een lespakket gekoppeld aan de Reizende Tentoonstelling en de samenwerkingen met musea en organisaties met wie wij in gesprek zijn.

Wij kijken uit naar samenwerking met de opgerichte Klankbordgroep waar wij ontzettend blij mee zijn! Wij laten ons heel graag door hun inspireren en adviseren. Wij zijn de leden van de Klankbordgroep dankbaar voor hun vertrouwen, hun toewijding en inzet om zich in te willen zetten voor de uitgestelde Herdenking en de Reizende Tentoonstelling. Met hun hulp, kennis, ervaring en inspiratie vertrouwen wij op een prachtig 2022!

En mocht u een idee of gedachte met ons willen delen dan nodigen wij u uit om vooral contact met ons op te nemen,

Hartelijke groeten namens het Comité Molukse Herdenkingen,

Het Comité Molukse Herdenking heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en heeft een aantal mooie berichten te delen! Zowel over de Reizende Tentoonstelling In Twee Werelden | Molukkers in Nederland als over de uitgestelde Molukse Herdenking.